ROKET YARIŞMASI

• Takımın Akademik Danışmanı
  • Takımın Faaliyet Alanı
  • Takımın Tanıtım Dosyası Ekle Maks: 5 MB - pdf uzantılı
  • Takım Vakfa Hangi Alanlarda Katkı Sağlayabilir?
  • Takım T3Fest Yarışmalarından Nasıl Haberdar Oldu?
* Ben Robot Değilim Alanı Zorunludur

BİLGİLENDİRME VE MUVAFAKATNAME

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yukarıda belirtilmiş / tarafımızdan vakfınıza açıklanmış, velisi bulunduğum takım liderinin kişisel verilerinin vakfınız tarafından işlenmesine ilişkin olarak tarafıma açıklanan ve gösterilen işbu metni; okuduğumu, incelediğimi, değerlendirdiğimi, bilerek, anlayarak kabul ettiğimi; velisi bulunduğum takım liderinin kişisel bilgilerinin vakfın amaç ve faaliyetleri doğrultusunda paylaşılmasına herhangi bir itirazım olmadığını beyan ile bu bilgilerin her türlü paylaşım mecralarında açıklanmasına özgür iradem sonucu bu “Bilgilendirme ve Muvafakatname”de belirtilen amaç ve nedenlerle, KVKK’da tanımı yapılmış olan ve yukarıda da gerek içeriği gerekse toplanma yeri ve yöntemi belirtilen kişisel verilerimin KVKK’nda tanımlanan kapsamda işlenmesine muvafakat ettiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.